Undvik olyckor i badet med en duschpall

Att stå upp i duschen under en längre tid kan vara krävande, så för att få tillräcklig hjälp och ett ypperligt stöd kan det vara en god idé att satsa på en duschpall. Som namnet antyder är det här en pall som du har med dig in i duschen och som du lätt kan sätta dig på för att slippa att belasta benen.

 

Det finns dock flera olika sorters duschpallar, så för att du ska få tag på en modell som passar dig likt handen i handsken ska vi nedan kika närmare på de olika valmöjligheterna och vilken som blir perfekt in vilken typ av badrum.

 

En duschpall med en design som passar ditt badrum

 

Alla badrum ser olika ut, och därför är det inte säkert att varje duschpall fungerar väl i varje dusch. Lyckligtvis nog kan du välja mellan duschpallar i flera former så att den ska passa oberoende av hur ditt badrum ser ut. En av typerna som har blivit vanliga att satsa på är just den runda duschpallen som endast tar upp ett begränsat utrymme. Vissa av dessa runda pallar har till och med en sits som kan vridas så att du slipper att ställa dig upp för att vända på pallen.

 

Även den triangulära duschpallen är ett smart val om du inte har något större utrymme i din dusch, och tack vare den trekantiga formen kan pallen skjutas in i hörnet när den inte dras nytta av, vilket ytterligare sparar på utrymme. Någonting att ha i åtanke är dock att den här typen av pall inte alltid är lika stabil som de andra varianterna då det endast finns tre ben som håller den uppe.

 

Två typer av duschpallar som dock är mycket stabila är den kvadratiska och den rektangulära duschpallen. Dessa tar upp mer utrymme än de tidigare nämnda modellerna, men de kommer att stå stadigt och förse dig med en bekväm sits som underlättar varje gång det är dags att duscha. Välj den duschpallen som blir passande för dig redan nu!