De senaste trenderna inom sovrumsinredning

Vill du upptäcka någonting nytt eller är du på jakt efter din första sexleksak? Vare sig du är intresserad av stor dildoer, vibratorer, knipkulor eller någonting helt annat är marknadens utbud av sexleksaker enormt, så det kommer inte att dröja länge förrän du får syn på en leksak som fångar ditt intresse. Vi ska nedan ge lite tips och exempel på olika sexleksaker som fulländar de sexiga stunderna!

Massagestavar för underbar helkroppsmassage

Massagestavar ser till så att dina härliga stunder i sovrummet inte blir lika begränsade. Den här leksaken behöver nämligen inte bara användas vid dina intima områden, utan staven kan dessutom dras nytta av för att massera större delen av kroppen. Använd den därför antingen på egen hand eller bjud in din partner för härliga massagesessioner tillsammans.

Dildos i många olika format

Dildos kommer sannerligen inte i något begränsat antal. Här har du möjligheten att välja mellan ett helt hav av olika sorter, så det kan vara väl värt att börja med en dildo om du inte tidigare har provat på sexleksaker. Vad du än föredrar finns det nämligen en stor chans att den perfekta dildon för dig inte är långt borta. Formen, storleken, färgen, materialet och prisklassen kan variera enormt från dildo till dildo, så hitta en sexleksaksbutik som intresserar dig och sortera utefter de egenskaperna som du är intresserad av.

Om du inte tidigare har testat på dildos kanske du till och med vill köpa ett set med olika storlekar så att du kan testa dig fram. Silikondildos brukar vara den mest populära varianten, men det finns också leksaker i material såsom glas. Dessa kan du värma upp eller kyla ned för en unik sorts njutning!

Tysta vibratorer för diskreta stunder

Det finns flera anledningar till att du kanske skulle vilja ha en tyst vibrator därhemma. När du vill ha en härlig stund för dig själv kan högljudda bullrande ljud lätt bli ett störningsmoment. Det kan även bli svårt att förbli diskret. Om du exempelvis ska ta med leksaken till hotellet utomlands kan det mycket väl vara så att du föredrar tystnad och detsamma gäller om du bor tillsammans med andra och inte vill att de ska höra. Just därför föredrar de flesta kvinnor tysta vibratorer.

Ytterligare tillfällen då en tyst vibrator kan göra susen är vid lekar i det offentliga. För exempelvis in ett appstyrt vibrerande ägg i underlivet och ge dig ut på stan med din partner. Det blir en riktigt spännande känsla när du njuter av vibrationerna medan partnern har kontroll över vibrationsläget. Här är det givetvis A och O att vibratorn förblir tystlåten.